Center for Bio-diversitettang og tare |
Tang - de
oversete grøntsager fra havet
|
"Tang og Tare - som vitaminkilde" nu E-bog
|
Tang i
madlavning
|
Tang ThorkilThorkil Degn Johansson, med det selvvalgte tilnavn "Tang Thorkil" er den første tang pioner i Danmark, og har forsket i og skrevet om alle tangens positive muligheder både i mad, gødning, og mineraltilskud. Du kan downloade nogle af hans bøger her på siden.Tang Thorkil´s billedbog 1 af Thorkil Degn Johansson Inspiration til tang i maden. Thorkil deler ud af sin viden om anvendelse af de mange typer tang, der kan findes i naturen. Ganske gratis og meget sundt. En billedbog til inspiration. En samling billeder af hjemmelavet hverdagsmad. Det er ikke en kogebog, men en billedbog til illustration af, hvordan vi kan anvende de forskellige tangtyper i vores madlavning. Center for Biodiversitet, 2024. 118 sider. Download HER Tang Thorkil´s billedbog 2af Thorkil Degn JohanssonMere inspiration til tang i maden. Thorkil fortsætter hvor bind 1 stopper og deler endnu mere af sin viden om anvendelses muligheder for de mange typer tang, der kan findes i naturen. Ganske gratis og meget sundt. En billedbog til inspiration. En samling billeder af hjemmelavet hverdagsmad. Det er ikke en kogebog, men en billedbog til illustration af, hvordan vi kan anvende de forskellige tangtyper i vores madlavning. Center for Biodiversitet, 2024. 114 sider. Download HER |
Tang som
kosttilskud
|
PFAS i tang ?
|
Se flere artikler om sjældne nytteplanter |
© Center for Bio-diversitet. Denne side er senest revideret dec. 2024. Centerets websider redigeres af Heine Refsing |