Center for Bio-diversitet

Fair grøn spildevandsafgift
 
  Forsiden    Om os   Kampagne   Tidsskrift   Litteratur   Husdyr   Kulturplanter   Biodiversitet generelt 
   
 

Havejerere betaler andres forurening

Folk, der har en grøn livsstil, og holder liv i livet på landet ved at dyrke grøntsager og holde får, høns eller heste,  opkræves tusindvis af kroner i spildevandsafgift selvom det aldrig kommer i kloaken!

Mens det officielle Danmark bryster sig af, at vi bevarer den dyrkede biodiversitet, løber de der gerne vil bevare de uproduktive sorter, de kulturhistoriske racer og den grønne kultur de hører til i, for egen regning, ind i forhindringer skabt af regler

Bevaringen af den biodiversitet der dyrkes og avles, forhindres i Danmark ikke af mangel på penge; men af at de mennesker, der gerne bevarer de sorter og racer, der ikke er profitable i erhvervsmæssig sammenhæng, løber ind i en mur af regler, der gør det besværligt og dyrt at praktisere en grøn livsstil her i landet.

Kloakselskabernes praksis straffer en grøn livsstil!Fair grøn spildevandsafgift

  Støt kampagnen for en Fair grøn spildevandsafgift fair grøn spildevandsafgift der tager hensyn til haveelskere og bevaringen livet på landet!


image

  • Du kan støtte ved selv at skrive læserbrev og ringe eller skrive til politikere i folketinget.
  • Du kan også selv skriftligt ansøge om adskillelse af dit vand til haven hos dit lokale kloakselskab og klage hvis de giver afslag.
  • Hvis du er på Facebook eller andre sociale medier kan du hjælpe med at sprede budskabet til flere mennesker.
         

 

Støt på Facebook


banner
På Facebook kan du besøge "Siden" / Pagen"  Fair grøn spildevandsafgift  og give den et klik på "like" / "synes godt om" knappen.Der er også en Facebook gruppe: Grøn omstilling af spildevandsafgiften , som du er velkommen til at blive medlem af. Del denne side på din egen Facebook væg:    Del på Facebook
  

bannerbanner


Facts og links  • Brev til Folketingets Miljøudvalg.
  • Brev til Folketingets Udvalg for Landdistrikter og øer.banner 
 
Tilbage til forsiden  © Center for Bio-diversitet.  Denne side er senest revideret okt. 2013.

Centerets websider redigeres af Heine Refsing