Center for Bio-diversitet

Dyr er ikke bare profit!
 
  Forsiden    Om os   Kampagne   Tidsskrift   Litteratur   Husdyr   Kulturplanter   Biodiversitet generelt 
   
 

Afskaf bureaukrati for hobbyavlere!

Folk, der holder nogle få geder, får, høns eller heste, er underlagt meget af det samme bureaukrati som store industrilandbrug med tusindvis af sammenstuvede dyr!

Det officielle Danmark bryster sig af, at vi bevarer de truede gammeldags husdyrracer. Men de mennesker der af interesse og for egen regning holder liv i de kulturhistoriske racer og den grønne kultur de hører til i, løber ind i forhindringer skabt af regler dikteret af landbrugsindustrien. De der gerne vil bevare de uproduktive racer,  for egen regning, er ikke begunstiget i lovgivning og regler men ind i forhindringer skabt af regler.

Bevaringen af den biodiversitet der dyrkes og avles, forhindres i Danmark ikke af mangel på penge; men af at de mennesker, der gerne bevarer de sorter og racer, der ikke er profitable i erhvervsmæssig sammenhæng, løber ind i en mur af regler, der gør det besværligt og dyrt at praktisere en grøn livsstil her i landet.

Riokonventionen forpligtiger landende til at hjælpe avlerne med in situ bevaring - men det modsatte sker i Danmark !Dyr er ikke bare profit

billed 31 foreninger har støttet folderen "Dyr er ikke bare profit", som stiller spørgsmål ved myndighedernes bureaukratisering af mindre hold af hobbydyr og  anviser enkel løsninger der tilgodeser bevarelsen af umoderne husdyrracer og den livsstil der knytter sig til dem. 


"Dyr er ikke bare profit" er udgivet i et samlet oplag på 70.000 eks. Financeret med støtte fra mere end 30 foreninger i småavlermiljøet. Folderne er A4 format og tilbydes foreninger og andre, som vil støtte kampagnen ved at uddele dem.

Bestil trykte foldere til uddeling.
Så længe lageret rækker er folderne gratis; men vi beder om at modtagerne betaler emballage og fragt, hvis det er muligt.
Bestil pr. email HEREller do
wnload her som PDF fil:

Dyr er ikke bare profit (lav opløsning 2 MB)Download PDF

Dyr er ikke bare profit (høj opløsning 7 MB) Download PDF


Støt til kampagnen med et engangsbidrag  HER


         

 

Animals are not just for profit!

image

Djur är inta bara profit!

image


Støt kampagnen for hobbyavlere


  Støt kampagnen for seperate regler for dyr der holdes for sociale og kulturelle formål og for selvforsyning!

  • Du kan støtte økonomisk ved at blive støttemedlem eller give et engangsbeløb til kampagnen for for afbureaukratisering af hobby dyrehold.
  • Hvis du er på Facebook eller andre sociale medier kan du hjælpe med at sprede budskabet til flere mennesker.


På Facebook kan du besøge "Siden" / Pagen" Dyr er ikke bare profit og give den et klik på "like" / "synes godt om" knappen.
Del denne side på din egen Facebook væg:    Del på Facebook
  

bannerbanner

Læs også:  "Påskeerklæringen om bueaukrati og hobbyfjerkræ"banner 
 
Tilbage til forsiden  © Center for Bio-diversitet.  Denne side er senest revideret nov. 2013.

Centerets websider redigeres af Heine Refsing